22 oktober 2017

Jouw Website

Wij maken een website die past bij jouw bedrijf of persoon

Graag denken we met je mee over hoe je website eruit komt te zien. Wat past bij jouw bedrijf of persoon? Welke kleuren wil je gebruiken? Veel kleur of juist een rustige uitstraling? Of wil je een moderne Onepage website zoals deze? WordPress heeft 1000’en templates (sjabloon voor uiterlijk website) en de keuzes zijn eindeloos.

We helpen je met het maken van de juiste website. We stellen je een paar vragen over de website die je wilt en dan kiezen we een paar templates voor je uit op basis van jouw wensen. Jij maakt dan uiteindelijk de keuze. Hieronder zijn een paar voorbeelden uit de enorme collectie.

Wil je een…

zakelijke website

Of juist een informele persoonlijke (blog) website?

Wil je veel tekst op je homepage? Of juist helemaal niet?

Onze werkwijze

We kunnen je op verschillende manieren helpen. Ben je zelf wel handig met computers dan kun je een deel zelf doen en dat bespaart in de kosten. Maar we kunnen ook alles uit handen nemen en dan hoef je helemaal niks te doen. Ook fijn natuurlijk! Hieronder de 3 opties:

1. Website installeren

We zetten de website voor je klaar die je dan zelf kunt vullen met je eigen foto’s en teksten. Het onderhoud van de website, de updates en back-ups doe je ook zelf. We sturen je dan filmpjes mee waar je kunt zien hoe je dat moet doen. Mocht je er toch niet uitkomen dan helpen we graag. Mocht je geen teksten of foto’s hebben of is je website toe aan een nieuwe boost, dan kan onze fotograaf langskomen voor de juiste foto’s. Ook kunnen wij de teksten voor je schrijven.

2. Website installeren+invullen

We maken de website helemaal klaar voor je. Je stuurt de teksten en foto’s naar ons op (of laat deze door ons maken) en wij zetten deze dan voor je op je website. Het onderhoud van je website, de back-ups en updates doe je zelf.

3. Website installeren+invullen+onderhouden

We maken de website helemaal klaar, onderhouden je website en zorgen voor de updates en back-ups voor een maandelijks bedrag. Je hoeft alleen de teksten en foto’s te sturen (Maar ook dat kunnen we voor je regelen) en voor de rest hoef je niks zelf te doen.

Graag horen we wat we voor je kunnen betekenen. Je kunt altijd contact opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen!

p.s Wij maken onze websites met het CMS systeem WordPress. Meer dan de helft van alle websites die gemaakt zijn met een CMS systeem zijn gemaakt met WordPress. CNN, TIME, TED, Sony, Samsung en Walt Disney zijn voorbeelden van bekende bedrijven die WordPress gebruiken.