22 oktober 2017

Facebookmarketing

Bereik je doelgroep via Facebook en krijg meer bezoekers

Facebook is met 1,79 miljard maandelijkse actieve gebruikers met afstand het meest gebruikte sociale netwerk ter wereld. In Nederland zijn er 9,5 miljoen geregistreerde Facebook-accounts. Mooie aantallen dus om Facebook te gebruiken voor je marketing!

Image result for facebookmarketing

Facebookcampagne

Het belangrijkste van adverteren is om de juiste advertentie op het juiste moment te tonen aan de juiste persoon. Wil je Soa-testen verkopen in Deventer, dan kan je bijvoorbeeld via een facebookcampagne zorgen dat vrijgezellen personen in de leeftijd van 15-25 jaar die geïnteresseerd zijn in uitgaan en woonachtig in Deventer je advertenties zien op zondag tussen 13.00uur tot 23.30. Facebook maakt gebruik van de demografische en geografische gegevens die binnen Facebook beschikbaar zijn.

Het mooie is dat je facebookadvertenties ook op Instagram, een social media dat explosief aan het groeien is, worden getoond.

Wij zetten een Facebookcampagne voor je op. We bepalen en analyseren je doelgroep en laten de juiste personen via Facebook en Instagram jouw advertenties zien. De bezoekers van je website zullen toenemen waardoor je omzet stijgt.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.